Påsk-resumé

Måste backa till påskhelgen för att komma ikapp. Eftersom maken skulle åka till andra sidan planeten, typ, på påskafton, blev den traditionella påskfesten förlagd till långfredagen istället. Och inte får man väl ha fest på långfredagen?

Men det hade vi. Med lite avbrott här och där. Skulle nämligen köra pappa med sällskap till flygplatsen mitt i alltihop - så vi åkte iväg (alldeles för tidigt i relation till det alldeles för sena flyget, men pappa vägrade att stanna på festen och ville hellre tillbringa hela kvällen på Landvetter) och när jag kom tillbaka satt alla på plats och hade käkat upp allt som kunde kallas förrätt (utom laxen som F hade glömt ta fram). Jag petade i mig lite av det som var kvar, och sen fortsatte vi med enorma schnitzlar (kan det verkligen stavas så?), sega klyftpotatisar och små kaprisar. Turligt nog höjde R kvaliteten på kalaset en hel grad, med de goda panna-cottorna (så kan man ju inte heller skriva...) med god hallongegga på, inklusive nåt spritigt för de vuxna.

Festen slutade tidigt som vanligt, ungefär när bussen skulle gå. Det var väl kanske tur, med tanke på Asien-flightens avgångstid på påskaftonen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden