Låt mig få bo under en gran i skogen

Alltså, nu måste jag vomera verbalt lite. Nu är jag lite TRÖTT på att ha ett eget hus och en egen bil och allt annat eget som man har när man ska kallas vuxen. Huset har bara kostat en jädra massa pengar rakt ut i ingenting, sedan vi flyttade in.

Elräkningar höga som Dubai-hus, varenda vareviga månad.

Pannan funkade inte, visade det sig. Ut med den och in med en ny för 100 papp. Och elräkningarna fortsatte på hög nivå.

Vattenpumpen. Den står bara och går och går. Och drar ström. OK. Byt den. Nähä. Den är inte trasig. Men hålet är trasigt. Typ. För lite vatten. Så nu ska det tryckas. För ynka 9 lakan.

Och i morse tjöt bilen. Misstänkte starkt (grundat på erfarenhet) vad det handlade om -men läste ändå manualen i farten. Jojomen. För lite kylarvätska. Har det inte varit några blöta fläckar under bilen den senaste tiden? Sen den var på service för någon månad sedan kanske? Servicen som plötsligt blev dubbelt så dyr som avtalat. Från 3900 till 7900 på några timmar. Och utan att jag fick en enda telefonsamtal. För bara ett år sen lagades ju bilen för 19000 (som prutades ner till endast 10000) efter att verkstaden beställt halva delar, gjort om och gjort fel och till slut gjort rätt så rätt. Känns som att vi ska upprepa historien. Kulkul.

Nu är jag LESS!!!

Ursäkta alla ekonomiska redovisningar, men vi skiter inte pengar. Vi är inte underbetalda eller lever under existensminimum. Än. Men nån gräns får det väl vara, eller?

Och idag höjde låneinstituten boräntorna rekordartat. Yippee.

Blir ingen semester i år heller. Härligt att ha nåt att se fram emot. Not.

Kommentarer

Anonym sa…
Ska du inte ens vara ledig från jobbet? Semester måste man ha för att orka resten av året! Semestern behöver inte kosta mer än vanligt, det finns mycket man kan göra som t.o.m. är gratis! Ha en skön sommar!
Har precis bytt hydropress för några tusen...förstår hur du känner. Ingen semestertripp här heller, så det är tur jag trivs så himla bra hemma =) Kram!

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden