Vatten på landet

Lite mer om vattnet och bristen på detsamma. Fick ett erbjudande från de rara grannarna om att få använda deras dusch ikväll om vi vill, trots att de inte är hemma. Vad skulle vi göra utan dem...?

Hur som helst fick jag veta av A att den ena toastolen hade stått och runnit när hon kom in på hemlighuset en gång igår. Den slutade när hon hade spolat, men där har vi förmodligen boven i vårt eget vattendrama (för inte är det nån vattenfestival, inte). Har den stått där nån halvtimme eller timme, så har ett antal liter hunnit ut i avloppet och brunnen blevo sålunda tom...

Idag sparar vi så gott det går och hoppas att det ska fylla på sig och klarna. Att den går långt nere på botten och försöker pumpa räcker säkert som förklaring till att det kommer upp en massa goja.

Så kanske var det inte fel den här gången, mer än att våra vattenklosetter får för sig saker ibland. Men tröttsamt är det ändå.

Kommentarer

"R1" sa…
Hoppas att det bara var wc-stolarna som krånglar, bör väl vara enkelt att lösa då man är dotter till en VVS-gubbe, eller?
Desirée sa…
Önskar dig en trevlig söndag! Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden