En alldeles särskild dag

Den 13/1 2007 kommer aldrig att glömmas. Miljoner tack till de närvarande som gjorde dagen helt perfekt! T o m vädergudarna var på gott humör.

Kommentarer

"R1" sa…
Tack, själva och lycka till. Tänk om dagens väder hade kommit igår!
Det var helt enkelt inte menat så!
Anonym sa…
Men grattis så fantastiskt mycket! Lite lurigt inlägg, det där, som väckte tankar. Bekräftades ju dock genom f.d sambons blogg, och kompletterades med info från "grannan". Kul det här med blogspace... (Nu förstår man var den plötsliga klädshopparivern kom ifrån.) Jag hade tänkt våldgästa er i torsdags kväll eftersom jag hade ärende på vår gamla arbetsplats men ångrade mig eftersom jag dels var toktrött och dels tyckte att ni skulle fått oanständigt kort varsel när det blev aktuellt. Det kanske var tur att jag avstod - ni hade säkert fullt upp med mycket hemliga förberedelser ända in i sista stund... Stort GRATTIS till er båda från mig och A-S.
Ilskebyttan sa…
Tack mange-bange och A-S! Yepp - där har vi anledningen till det tillfälliga shopaholic-anfallet. Du hade varit så välkommen i torsdags iofs, men vi kan väl få ha ditt besök till godo?
Anonym sa…
Glömde ju fråga: Är det någon av er som har bytt efternamn under helgen? (Nästa gång jag har ärende neråt ska jag föranmäla "våldgästandet"...)
Anonym sa…
Nu blev jag ju nyfiken ...

/CorneliasCorner
Ilskebyttan sa…
CC: Mmm, det kan man ju bli... Om man följer vissa av länkarna, blir det klarare. Men visst förstår du av kommentarerna?
Unknown sa…
Tack själva. Det var verkligen en ära att få vara med och dagen blev ju så lyckad.

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden