Hemma bäst

Så. NU är vi hemma igen. Det är alltid skönt att komma hem, hur bra eller dåligt hemifrån-varandet än har varit. Men den här gången gick det extra lätt att få barnen att säga adjö till badstället och ffa stugan. Nu verkar det som att det var det ÄCKLIGASTE vi varit med om. Och det var det. Nä. Inte riktigt. Vi har nog sett värre. Och hade det varit helt outhärdligt borde vi ju ha klagat, reklamerat, gapat och skällt. Eller? Åtminstone bett om att få byta stuga. Men på nåt sätt kändes det som att en likadan rad av stugor inte kan innehålla så himla många olika. Man fick liksom intrycket av att alla var av samma sort. Och då är det ju lönlöst att krångla med ett byte. Det var ju bara två nätter och den mesta tiden spenderades faktiskt i vattnet. I "badecentret".

Vi har ätit gott (och för mycket) mest hela tiden. Måndagkvällen gick i temat asiatisk bbq. Då mycket barbecue var väl inte vi med om, men hederlig kinamat var helt OK. Och barnen var vänner. De åt bra och tramsade en aning. Men mest kul. När vi skulle springa "hem" de 100 metrarna, innehöll luften mer myggor än kväveatomer. (För det är väl det det är mest av i vanliga fall?). Jäsiken vad vi viftade med armar och ben.

Tisdagkvällen blev en pizza-kväll. Och ingen orkade äta upp. Utom F såklart. G åt vitlöksbaguette och förpestade tillvaron i stugan på kvällen. Eller va 17. Hon luktade ju bara vitlök. Det är ju gott i jämförelse...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden