Piss, pils och pool

Äntligen!!! Den här PC'n har varit upptagen HELA tiden. Men nu jädrar. Lite stressigt eftersom maten väntar nere på restaurangen. F har redan bloggat men jag har inte läst vad han har skrivit. Det får bli sen.

Alltså. Vad ska man säga...? Vi är i Danmark. I Løgstør. Eller egentligen nånstans utanför. Det ska badas. Och bos. Men hur bor man i Danmark? I fuktskadade pissoarer? Det verkar onekligen så...

Vi bor i en liten "fiskestuga". Pittoreskt? Ja, det kunde det ha varit. Mer "pissoreskt" skulle jag väl kalla det. Det luktar nämligen gammalt piss vid kylskåpet. Och mögel på toa. Och när vi vaknade i morse var det vatten under madrasserna. Vi sov nämligen på golvet eftersom ribborna i de tänkta säng-sofforna inte var alla, liksom. Det finns hål. Så vi tog det säkra före det osäkra och släpade ner dem på golvet. Efter att ha lekt 15-spel med borden och stolarna. Hej, så mysigt det kan bli... ;-)

Det fanns inget diskmedel, så efter shopping idag, dränkte jag väggen vid kylen i citrondoftande diskmedelsskum. Men jag tror f-n det blev värre. Nu luktar pisset citron...

OK. Nu börjar maten komma nere vid bordet. Fortsätter hemma. Men detta kommer att bli ett semesterminne att prata om... :)

Förresten. Det har regnat hela tiden också. Inga små droppar utan FORSAT. Men det hör väl liksom till bilden.

Fortsätter hemma. I morgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden