Har du sett herr K...?

Just nu är det pretty boring här, eftersom ingen vill bli bestrålad just idag. De är nere på stan och skalar räkor istället för att hoppa snett på klipporna, antar jag...

Hur som helst har jag det oförskämt bra när jag är här i barndomstrakterna. Hos mamma är det nämligen helpension. Det finns alltid mat och säng och jag har inte ens behövt räkna ut vad luncherna ska bestå av. Det har mamma gjort. Lyx!

Igår kväll satt man som vanligt bänkad på altanen och vips kommer ett par kilo kräftor (OK, jag är numera ganska fäst vid Småland, men vid kräftorna går gränsen. När jag pratar goda, äkta kräftor, pratar jag om dem från havet) fram på bordet. Bara att äta tills man inte orkade mer. Lyx alltså...

Och inte nog med det. I onsdags ägnade modern sig åt sin stora hobby. Den som hon delar med Bert Karlsson. Inte bokstavligt - de går inte ut tillsammans - men nästan. Han befinner sig ibland i dessa trakter och kan nog snart ses som ett hot... Men jag undrar om han brukar komma hem med 11 kg (?) efter några timmars skogsvandring...?

Kommentarer

men - vad svamp!!! Jag hittar en halvliter om jag har tur....
Ilskebyttan sa…
Mmm. Hon liksom strålade när hon kom hem med fyra bärkassar... Jag är inte av den där svamp- och bär-plockande sorten, men det är hon. För flera.
Anonym sa…
Här är en till svampfreak.Så nu är vi tre. Bert, Ingrid och jag.(jag längtar titt Dalsland dit jag skall åka i slutet av augusti.Fråga mig inte vart, för lokalsinne har jag inget alls.)

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden