Långe ön

Så har man varit på Öland. Det var första gången för mig. Det är nog lite unikt. Att vara svensk och vuxen och inte ha varit på Öland, alltså.

Vi bodde ballt på Strand i Borgholm - värsta partystället. Melody Club spelade på lördagsnatten och vi fick med oss ett par av de små barnen ner på deras första klubbspelning. Måtte det dröja länge till nästa för då är vi nog inte med själva. Vi stannade inte så länge, eftersom småtjejerna har friska öron som gjorde ont när grabbarna öste på med för många decibel. Vi (jag och Grannika) hade inga problem med volymen. Hmm.

Annars tillbringades lördagen i djur- och nöjesparken. Mååånga fina djur och mååånga mindre fina åkattraktioner. Självklart regnade det på oss också, men tjejerna badade i poolerna och vattenrutschbanan i alla fall... Medan vi stod och satt under det som gick att hitta som skydd mot vätan från himlen.

Det togs såklart en del kort under helgen, men det var maken som höll i kameran för det mesta. Det är väl bäst att han får blogga själv om det. Men några (unika Ölandsmotiv...) tog jag själv:


Kommentarer

"R1" sa…
Första gången för dig på Öland som tydligen gav mersmak. Kul!

Annika har aldrig varit på Gotland, har Ni?
Ilskebyttan sa…
Nix! Inte jag i alla fall.
Fredrik sa…
Har inte heller..
Unknown sa…
Då kanske Gotland blir aktuellt för nästa semester ihop. Om ni nu inte har blivit avskräckta från att fira semester med oss.
Ilskebyttan sa…
Absolut! Gotland alltså. Inte avskräckta. :)

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden