Ryckig dag

Fick ett ryck igår. De där rycken ska man förvalta väl. Om man inte gör det, kanske det inte händer nånting nångång. Rycket igår handlade om "spelhålan". Gick det ö h t att flytta garderoberna? Var golvet lagt under? Ja, och ja. Det blev att tömma och fylla garderober flera ggr. Och däremellan fylla, tömma och nermontera en våningssäng. Sen får jag inte göra mer förrän jag har målat klart i köket. Men nu hände nåt i alla fall.

Numera står också den blå fåtöljen i spelhålan. På garderobernas fd golvyta. Småkatterna försvann ju inne i den där stolen. Hällde ut dem ur ryggstödet igår och sen bars den snabbt bort. Kan ju inte ha smådjur i sittmöblerna. Räcker med småbarn och dammråttor.

På kvällen var vi ju där igen. Alltså i nostalgiträsket. Gammal italo disco, raspiga vinyler och töntiga frisyrer. Och gamla minnen. Och ingen låt var hel. Alltså. När det ska frossas i 80-tal får man inte höra hela låtar. Det hinns liksom inte med eftersom man ska lyssna på så många. Kvantitet mot kvalitet. Och högt ska det dunka. Det är ju inte alla som uppskattar det där nörderiet, så det gäller att passa på när någon hänger på. Igår var det såklart grannen. Han har DJ'at på riktigt när det begav sig och hade många sönderscratchade singlar. Kul alltså!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Leila

Inre läkning

Mjuka värden